Fotoseminar: Lightroom CC – Fargestyring – Mobilredigering [Tønsberg]

Publisert: 24. oktober 2015 i Fargestyring og print, iPad, iPhone, Kurs i Adobe Photoshop, Kurs i Adobe-programvare
Stikkord:, , , , , , , , , , ,

Lær om arbeidsflyt og nye funksjoner i Adobe Photoshop Lightroom CC, hvordan du får dataskjermen din til å vise korrekte farger – og hvordan du kan bruke apps på mobil og nettbrett til å redigere bilder. Vi byr på en kveld hvor vi deler av våre kunnskaper innen bildebehandling – helt gratis! Seminaret holdes av Fotograf Bjørn Joachimsen, i samarbeid med Tønsberg Kamera Klubb. [Tønsberg, 10. november 2015]

Fotokurs i Tønsberg. ©Bjørn Joachimsen.

Fotoseminar i Tønsberg. ©Bjørn Joachimsen.

Seminaret er gratis, men du må registrere deg ved hjelp av påmeldingsskjemaet nedenfor for å kunne delta. Det kreves at du er medlem i Tønsberg kameraklubb for å kunne bli med. (Meld deg inn her hvis du ikke her medlem: http://www.tonsbergkameraklubb.no )

Fotokurs i Tønsberg. ©Bjørn Joachimsen.

Fotoseminar i Tønsberg. ©Bjørn Joachimsen.

Lightroom – smart og effektivt med bilder og video.

Lightroom har forlengst etablert seg som et viktig verktøy for de fleste yrkesfotografer og hobbyfotografer og blitt standarden for bilderedigering, arkivering og deling. Vi gjennomgår den beste arbeidsflyten med Lightroom og dette kan være til stor nytte enten du har ingen, liten eller mye erfaring med å bruke dette programmet. Det dukker også opp en rekke smarte tips som mange ikke kjenner til når det gjelder bruken av Lightroom. Videre presenterer vi de nye funksjonene i Lightroom CC-versjonen I denne sammmenhengen vil vi også vise hvordan man kan bruke Lightroom Mobile til å synkronisere innhold mellom datamaskinen og mobile enheter. For de som har brukt Lightroom en del, vil vi blant annet vise hvordan man kan fotografere trådløst og overføre bildene rett inn i Lightroombiblioteket og på harddisk fortløpende.

Full kontroll på fargene!

Har du opplevd at fargene på dine bilder og videoer fremstår helt ulikt på ulike skjermer? Dette er en situasjon som gjelde rde fleste og er frustrerende, ikke minst hvis man skal sende bilder til forstørring på papir eller til trykk. Vi viser hvordan du enkelt kan få helt korrekte farger på skjerm, projektor og nettbrett. Det er en utbredt antakelse at man ikke kan få korrekt fargegjengivelse på en projektor. Dette stemmer heldigvis ikke – og vi vil vise hvordan du løser fargestyringsproblemet på møterommet! I dag er det også tilgjengelig teknologi som gjør at du kan få en iPad til å vise korrekte farger. Det er verken kostbart eller komplisert – og vi vil demonstrere hvordan man får til dette.

Mobilredigering – spennende muligheter med bilder og video!

Det er en utbredt oppfatning at man ikke kan bruke mobiltelefon, nettbrett og bilderedigerings-app´er til seriøs bildebehandling. Vi vil vise at dette er feil og demonstrerer noen gode verktøy og smarte redigeringsteknikker til inspirasjon. Det er er verden av muligheter som for mange er svært ukjent. Gled deg til å se hva du kan få til!


Program

18.15 – Registrering

18.30 – Velkommen, presentasjon og introduksjon

18.45 – Fargestyring – skjerm og nettbrett (iPad.)

19:30 – Lightroom CC. Arbeidsflyt og nye funksjoner

20.45 – Mobilredigering. Bruk av apps på nettbrett og mobil.

21.30 – Slutt

(Med forbehold om endringer)


Praktisk informasjon

Sted: Bjellandveien 26, 3172 VEAR. (Creo Nordic)
Kart: https://goo.gl/maps/y1PfxU93YSD2

Dato og tid: 10. november 18.30 – 21.30

Påmeldingsfrist: 1. november 2016. Du må sende påmelding raskt, siden det kun er 20 plasser på seminaret.


Påmelding


Andre fotokurs i Tønsberg

Ask Berg Filling. ©Bjørn Joachimsen.

Fotoseminar i Tønsberg. ©Bjørn Joachimsen.

Fotograf Bjørn Joachimsen.

Bjørn Joachimsen.

Bjørn Joachimsen arbeider primært med kunstfoto og landskap og har konsentrert seg særskilt om kystlandskapene i Nord-Norge. Han er født og oppvokst ved kysten av Nord-Norge og er sterkt knyttet til havet, kystfjellene, fjordene og fjæra i nord. Bjørn har arbeidet profesjonelt med fotografi i 17 år, har arbeidet med en rekke sjangere og har omfattende erfaring med ulike typer oppdragsfotografering. Han er en av de mest aktive kursholdere innen fotografi i Norge og holder kurs over hele landet. Bjørn underviser i Lightroom og Photoshop i tillegg til kurs innen fotografering. Gjennom flere år har Bjørn samarbeidet om workshops med en rekke fotografer fra inn- og utland: Bjørn Opsahl, Bård Løken, David Beckstead (USA), Jens Haugen, Paal Audestad, Trym Ivar Bergsmo, Trine Bjervig og Kate Monica Myrmellom. Våren 2014 sto Bjørn for kunstneriske utsmykningen av Clarion Hotel The Edge i Tromsø – et prestisjefylt oppdrag innen utsmykning og kunstfoto.

Portfolio: www.joachimsenphotography.com

Kurs: www.bjorn-joachimsen.com

Facebook: www.facebook.com/joachimsenphotograpy

Flickr: www.flickr.com/photos/joachimsen/

Tumblr: www.bjornjoachimsen.tumblr.com/

Instagram: @joachimsenphotography

National Geographic: http://yourshot.nationalgeographic.com

500px.comhttps://500px.com/joachimsen


©Bjørn Joachimsen.

©Bjørn Joachimsen.

@joachimsenphotography on instagram.

@joachimsenphotography

kommentarer
  1. Bente Henriksen sier:

    Kan dette kurset også passe nybegynnere? Har aldri jobbet med Lightroom.

    • Seminaret passer for alle som er interessert i Lightroom og de andre temaene, uansett forkunnskaper. Deltakerne tar ikke med datamaskin selv for å jobbe på egen hånd under seminaret, det er demonstrasjon og forklaring av arbeidsflyt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s