Opplev Kroatia med kamera [Vodice]

Posted: 21. mai 2017 in Fotokurs, Kreativt, Kurs
Stikkord: , , , , ,
Fotoworkshop i Kroatia - mai 2018 – ©Bjørn Joachimsen

Fotoworkshop i Kroatia – mai 2018 – ©Bjørn Joachimsen

Fotoworkshop i Kroatia – mai 2018: Bli med på fotoworkshop og opplev Kroatias middelalderbyer, gateliv, kulturminner, arkitektur og natur gjennom en 4 dagers workshop. Vi tar deg med til flere av de fineste fotostedene i Kroatia og gir deg tett oppfølging slik at du kan utvikle deg videre innen fotografering. Vårt mål er å inspirere deg til å ta mer spennende reisebilder og trene blikket ditt til å se motiv og fotomuligheter på nye måter. [Vodice, 10.–13. Mai 2018)


Vi vil vise deg at reisebilder kan være spennende! Gjennom å jobbe sammen med oss kan du få inspirasjon til å se fotomulighetene på nye måter og lære om hvordan du bruke kamerainnstillinger optimalt i ulike situasjoner. Dette er en workshop som først og fremst er praktisk innrettet – vi bruker omtrent all tid til å være ute og fotografere og tar teorien i forbindelse med det praktiske arbeidet med kamera. Vår oppmerksomhet er først og fremst rettet mot å utvikle din kreativitet og fantasi – og å trene ditt fotografiske blikk. Innimellom fotoøktene blir det god tid til det sosiale og til å nyte gode måltider i flere av Kroatias middelalderbyer.
Les mer om kurset under bildet

Fotoworkshop i Kroatia 2018 – ©Bjørn Joachimsen.

Fotoworkshop i Kroatia 2018 – ©Bjørn Joachimsen.


Gateliv, arkitektur, kulturhistorie og natur er viktige stikkord for de motivområdene vi har spesielt oppmerksomhet på. Du vil få øve på å fotografere bylivet i flere av de gamle bydelene vi besøker, og vi håper du vil komme tilbake med bilder som er mer spennende og fortellende enn de du har vært vant til å ta på reise.

Du finner praktisk informasjon under bildet

Fotoworkshop i Kroatia 2018 – ©Bjørn Joachimsen.

Fotoworkshop i Kroatia 2018 – ©Bjørn Joachimsen.


Praktisk informasjon
Tidsrom: 10. Mai kl. 09.00 – 13. Mai kl. 14.00, 2018. (Avslutningstidspunkt vil bli tilpasset aktuelle flyruter)

Sted
Vodice vil være base for kurset men vi vil besøke flere byer og naturområder i nærheten. Undervisningsdagene starter ved Hotel Punta, Vodice.Instruktører

  • Bjørn Joachimsen
  • Julia M. Rønneberg

Reise
Du kan reise med fly fra Gardermoen til Split. Se http://www.norwegian.no for ruter. Deltakerne bør ankomme senest 9. Mai om kvelden for å få med seg hele workshopen. Transport under workshopen ordnes av den enkelte deltaker selv. Vi anbefaler leiebil. Man får gode leiebiler til svært gunstige priser hos anerkjente leiebilfirmaer på Split Airport.

Overnatting
Overnatting er ikke inkludert i kursavgiften. Deltakerne oppfordres til å selv å booke overnatting hos Hotel Punta i Vodice, evt velge andre overnattingsalternativer.

Mat

Måltider dekkes av deltakerne selv. Det blir organisert felles måltider (lunsj og middag) torsdag-lørdag og lunsj søndag.

Ta med

  • Kamera
  • Ekstra batteri
  • Ekstra minnekort
  • Pass
  • Førerkort (hvis du benytter leiebil)
  • Europeisk helsetrygdkort

Valuta og betalingsmidler

Du kan betale med kort de fleste steder, men noen ganger er det kun kontanter som gjelder. Betaling skjer i kuna. Bompenger på motorvei kan betales i Euro med kontanter. Du finner minibanker over alt i byene vi skal besøke.

Kursavgift

  • Kr. 6900.- ved påmelding innen 30. januar 2018.
  • Kr. 7900.- ved påmelding fra og med 31. Januar 2018

Det betales et depositum på kr. 2000.- innen 14 dager etter påmelding.

Påmelding – Fotoworkshop i Kroatia mai 2018

Les mer om instruktørene under bildet

Fotoworkshop i Kroatia 2018 – ©Bjørn Joachimsen.

Fotoworkshop i Kroatia 2018 – ©Bjørn Joachimsen.

Om instruktørene

Fotograf Bjørn Joachimsen.

Fotograf Bjørn Joachimsen.

Bjørn Joachimsen arbeider primært med kunstfoto og landskap og har konsentrert seg særskilt om kystlandskapene i Nord-Norge. Han er født og oppvokst ved kysten av Nord-Norge og er sterkt knyttet til havet, kystfjellene, fjordene og fjæra i nord. Bjørn har arbeidet profesjonelt med fotografi i 17 år, har arbeidet med en rekke sjangere og har omfattende erfaring med ulike typer oppdragsfotografering. Han er en av de mest aktive kursholdere innen fotografi i Norge og holder kurs over hele landet. Bjørn underviser i Lightroom og Photoshop i tillegg til kurs innen fotografering. Gjennom flere år har Bjørn samarbeidet om workshops med en rekke fotografer fra inn- og utland: Bjørn Opsahl, Bård Løken, David Beckstead (USA), Jens Haugen, Trine Bjervig og Kate Monica Myrmellom. Våren 2014 sto Bjørn for kunstneriske utsmykningen av Clarion Hotel The Edge i Tromsø – et prestisjefylt oppdrag innen utsmykning og kunstfoto.

Kurs: www.bjorn-joachimsen.com

Instagram: @joachimsenphotography

Facebook: www.facebook.com/joachimsenphotograpy

Portfolio: www.joachimsenphotography.com

Flickr: www.flickr.com/photos/joachimsen/

Tumblr: www.bjornjoachimsen.tumblr.com/

Julia Marie Rønneberg.Julia M. Rønneberg arbeider med ulike sjangere og uttrykksformer innen kunstfotografi. Hun retter svært ofte kameraene sine mot arkitektur og landskap og har i hovedsak Nord-Norge som sitt arbeidsfelt. Rønneberg mikser analoge og digitale fototeknikker og oppnår dermed å utnytte det beste av to verdener. Hun bruker et stort spekter av kameratyper for å oppnå ulike uttrykk og felles for de fleste av dem er at de er analoge. Med bokskameraer fra 50-tallet maler hun frem et drømmeaktig uttrykk. Med Rolleflexkameraet fra 50-tallet komponerer hun elegant bilder i kvadratisk format. Med Lomokameraer av billig plast skaper hun et lekent uttrykk hvor mye blir til via tilfeldigheter. Julia M. Rønneberg har erfaring som instruktør på en rekke kurs både innen fotografering og bildebehandling. Hun var også med på å skape den kunstneriske utsmykningen på Clarion Hotel The Edge i Tromsø i 2014 som assistent for fotograf Bjørn Joachimsen.

Portfolio: www.juliaumulia.com

Flickr:  www.flickr.com/photos

Instagram: @juliamarieroenneberg

Fotoworkshop i Kroatia 2018 – ©Bjørn Joachimsen.

Fotoworkshop i Kroatia 2018 – ©Bjørn Joachimsen.

Fotoworkshop i Kroatia 2018 – ©Bjørn Joachimsen.

Fotoworkshop i Kroatia 2018 – ©Bjørn Joachimsen.

Fotoworkshop i Kroatia 2018 – ©Bjørn Joachimsen.

Fotoworkshop i Kroatia 2018 – ©Bjørn Joachimsen.

Fotoworkshop i Kroatia 2018 – ©Bjørn Joachimsen.

Fotoworkshop i Kroatia 2018 – ©Bjørn Joachimsen.

Fotoworkshop i Kroatia 2018 – ©Bjørn Joachimsen.

Fotoworkshop i Kroatia 2018 – ©Bjørn Joachimsen.

Fotoworkshop i Kroatia 2018 – ©Bjørn Joachimsen.

Fotoworkshop i Kroatia 2018 – ©Bjørn Joachimsen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s