Lær om hvordan du gjør fantastiske ting med bildene dine ved hjelp av Lightroom Photoshop og mobil-apper. Vi byr på en kveld hvor vi deler av våre kunnskaper innen bildebehandling – helt gratis! [Tønsberg, 9. desember 2015]

Fotoseminar i Tønsberg. ©Bjørn Joachimsen.

Fotoseminar i Tønsberg. ©Bjørn Joachimsen.

Seminaret er gratis og åpent for alle, men du må registrere deg ved hjelp av påmeldingsskjemaet nedenfor for å kunne delta.

©Bjørn Joachimsen

Lightroom – utrolige redigeringsmuligheter.

Lightroom har forlengst etablert seg som et viktig verktøy for de fleste yrkesfotografer og hobbyfotografer og blitt standarden for bilderedigering, arkivering og deling. Vi gjennomgår noen av de fantastiske redigeringsmulighetene med Lightroom og dette kan være til stor nytte enten du har ingen, liten eller mye erfaring med å bruke dette programmet.

Fotoseminar i Tønsberg – miks og triks med Photoshop.

Fotoseminar i Tønsberg – miks og triks med Photoshop.

Miks og triks med Photoshop!
Du får et innblikk i noen av de spennede mulighetene du har med manipulering og montasje i Photoshop.  Sett sammen flere bilder, bytt bakgrunn og manipulér med farger og effekter. Presentasjonen vil være til nytte både for de som er helt ukjent med mulighetene i Photoshop og for den som har kjennskap til programmet og ønsker å lære mer.

Fotoredigering med mobil og nettbrett. ©Julia M. Rønneberg.

Fotoredigering med mobil og nettbrett. ©Julia M. Rønneberg.

Mobilredigering – spennende muligheter med bilder og video!

Det er en utbredt oppfatning at man ikke kan bruke mobiltelefon, nettbrett og bilderedigerings-app´er til seriøs bildebehandling. Vi vil vise at dette er feil og demonstrerer noen gode verktøy og smarte redigeringsteknikker til inspirasjon. Det er er verden av muligheter som for mange er svært ukjent. Gled deg til å se hva du kan få til!


Program

18.15 – Registrering

18.30 – Velkommen, presentasjon og introduksjon

18.45 – Mobilredigering – en verden full av spennende muligheter.

19:30 – Lightroom CC – kraftige og smarte verktøy for fotoredigering

20.15 – Miks og triks med Photoshop.

21.15 – Slutt

(Med forbehold om endringer)


Praktisk informasjon

Sted: IDR-Huset, Ramdalveien 2B, Nøtterøy


Dato og tid: 9. desember 2015  kl. 18.15 – 21.15

Påmeldingsfrist: 8. desember 2015 kl. 20.00. Du må melde deg på seminaret for å kunne delta.


Andre fotokurs i Tønsberg

Ask Berg Filling. ©Bjørn Joachimsen.

Fotoseminar i Tønsberg. ©Bjørn Joachimsen.

Fotograf Bjørn Joachimsen.

Bjørn Joachimsen.

Bjørn Joachimsen arbeider primært med kunstfoto og landskap og har konsentrert seg særskilt om kystlandskapene i Nord-Norge. Han er født og oppvokst ved kysten av Nord-Norge og er sterkt knyttet til havet, kystfjellene, fjordene og fjæra i nord. Bjørn har arbeidet profesjonelt med fotografi i 17 år, har arbeidet med en rekke sjangere og har omfattende erfaring med ulike typer oppdragsfotografering. Han er en av de mest aktive kursholdere innen fotografi i Norge og holder kurs over hele landet. Bjørn underviser i Lightroom og Photoshop i tillegg til kurs innen fotografering. Gjennom flere år har Bjørn samarbeidet om workshops med en rekke fotografer fra inn- og utland: Bjørn Opsahl, Bård Løken, David Beckstead (USA), Jens Haugen, Paal Audestad, Trym Ivar Bergsmo, Trine Bjervig og Kate Monica Myrmellom. Våren 2014 sto Bjørn for kunstneriske utsmykningen av Clarion Hotel The Edge i Tromsø – et prestisjefylt oppdrag innen utsmykning og kunstfoto.

Portfolio: www.joachimsenphotography.com

Kurs: www.bjorn-joachimsen.com

Facebook: www.facebook.com/joachimsenphotograpy

Flickr: www.flickr.com/photos/joachimsen/

Tumblr: www.bjornjoachimsen.tumblr.com/

Instagram: @joachimsenphotography

National Geographic: http://yourshot.nationalgeographic.com

500px.comhttps://500px.com/joachimsen


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s