Nordlysfotoworkshop i Lofoten

Publisert: 24. september 2021 i Fotokurs, Workshop i nordlysfotografering
Stikkord:, , , ,
Nordlys over Reine i Lofoten. ©Bjørn Joachimsen.
Lær å fange nordlyset med kamera. Workshop i nordlysfotografering i Lofoten. ©Bjørn Joachimsen.

Nordlys, mørketid og magisk kystlandskap! Kunne du tenke deg å bli med på en workshop hvor du lærer å fange dette med kamera? Fotograf Bjørn Joachimsen inviterer til en intensiv vinterworkshop i Lofoten hvor han deler av sine kunnskaper innen fotografering og redigering. [Ballstad i Lofoten, 4.–9. januar 2022.]

>> Les mer om workshop i nordlysfotografering i Lofoten

kommentarer
 1. Magne Kjærstad sier:

  Hei Har veldig lyst til å bli med på dette. Store krav til mann og utstyr? Har nu lært en del mer siden sist jeg var på kurs hos deg. Beherker Lightroom også ganske bra. Hva tror du?

  PS! Har kjøpt speilløst dette året.

  Mvh Magne Kjærstad Sendt fra min iPhone

 2. Magne Kjærstad sier:

  Hei Bjørn Var bestemt på å melde meg på kurset på Ballstad, men trudde frist for 8500,- var 10.okt. Hvis jeg melder meg på i dag får jeg det for 8500,- selv om det er en dag for sent?

  Sendt fra min iPhone

  > 25. sep. 2021 kl. 13:46 skrev Magne Kjærstad : > > Hei > Har veldig lyst til å bli med på dette. Store krav til mann og utstyr? > Har nu lært en del mer siden sist jeg var på kurs hos deg. Beherker Lightroom også ganske bra. Hva tror du? > > PS! Har kjøpt speilløst dette året. > > Mvh > Magne Kjærstad > Sendt fra min iPhone >

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s