Vinterland Lofoten 2021

Publisert: 6. oktober 2020 i Fotokurs

Fotoworkshop i Lofoten 2021. ©Bjørn Joachimsen

Fotoworkshop i Lofoten: Fotograf Bjørn Joachimsen inviterer til workshop i magiske Lofoten. Opplev vinterlandskapet og lyset –  og lær hvordan du tar gode naturbilder! [Ballstad, 27.–31. januar 2021.]

Gjennom 5 intensive dager ønsker jeg å inspirere deg til å se landskapet på en ny måte og å lære deg nyttige fototeknikker for å skape de magiske bildene. Vi kommer til å benytte så mye som mulig av tiden utendørs – slik at vi får med oss skiftningene i vær og lys i løpet av dagen. Hvis det er muligheter for at nordlyset viser seg, vil vi også dra ut om kveldene.

>> Les mer om fotoworkshop i Lofoten.

kommentarer
  1. Magne Kjærstad sier:

    Spennende

  2. Spennende, men får ikke lest mer om kurst

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s