Naturfotoseminar i Lofoten [Ballstad)

Publisert: 26. januar 2017 i Kurs i Adobe Lightroom
Stikkord:, , , , , , , ,
Fotokurs i Lofoten. Bjørn Joachimsen

Gratis seminar om naturfotografering i Lofoten.

Jeg inviterer til et gratis seminar om naturfotografering på Ballstad og vil her dele kunnskaper og erfaringer med naturfotointeresserte. I løpet av to timer vil du få innsikt i temaer som idé, komposisjon, kamerainnstillinger, bruk av forskjellige objektiver samt redigeringsteknikker. Ikke minst vil jeg snakke om betydningen av å se ute i naturen – og om å utvikle evnen til å skape unike opplevelser med kamera. Kun 30 plasser. [Ballstad 9. februar 2017.]

I løpet av seminaret vil jeg vise noen eksempler på redigering med Lightroom og evt. annnen programvare og det blir satt av tid til spørsmål om tekniske forhold og utstyr.

Seminaret er gratis, men du må melde deg på via skjemaet nedenfor. Det er kun 30 plasser tilgjengelig.

PRAKTISK INFORMASJON

Tid: 9. februar kl. 19.00–21.30

Sted: Solsiden Brygge, Molovegen 41, 8373 BALLSTAD.

Kursavgift: Seminaret er gratis.

Påmeldingsfrist: 31. januar 2017.

Det vil bli servert gratis kaffe og te under arrangementet.

[contact-field label="Navn" type="name" required="1"/][contact-field label="Epost" type="email" required="1"/][contact-field label="Mobiltelefon" type="text" required="1"/][contact-field label="Postadresse" type="text"/][contact-field label="Postnummer" type="text"/][contact-field label="Poststed" type="text"/][contact-field label="Kommentar" type="textarea"/][contact-field label="Jeg aksepterer å få tilsendt epostnyhetsbrev fra fra Fotograf Bjørn Joachimsen." type="checkbox"/]


Se forøvrig info om naturfotoworkshopen Vinterland Lofoten 2017:

https://bjorn-joachimsen.com/2016/09/28/vinterland-lofoten-2017-workshop-i-naturfotografering/


Om instruktøren


Fotograf Bjørn Joachimsen.

Bjørn Joachimsen.

Bjørn Joachimsen arbeider primært med kunstfoto og landskap og har konsentrert seg særskilt om kystlandskapene i Nord-Norge. Han er født og oppvokst ved kysten av Nord-Norge og er sterkt knyttet til havet, kystfjellene, fjordene og fjæra i nord. Bjørn har arbeidet profesjonelt med fotografi i 17 år, har arbeidet med en rekke sjangere og har omfattende erfaring med ulike typer oppdragsfotografering. Han er en av de mest aktive kursholdere innen fotografi i Norge og holder kurs over hele landet. Bjørn underviser i Lightroom og Photoshop i tillegg til kurs innen fotografering. Gjennom flere år har Bjørn samarbeidet om workshops med en rekke fotografer fra inn- og utland: Bjørn Opsahl, Bård Løken, David Beckstead (USA), Jens Haugen, Trym Ivar Bergsmo, Jan R. Olsen, Trine Bjervig og Kate Monica Myrmellom. Våren 2014 sto Bjørn for kunstneriske utsmykningen av Clarion Hotel The Edge i Tromsø – et prestisjefylt oppdrag innen utsmykning og kunstfoto.

Kommersielt: www.fotografjoachimsen.no

Portfolio: www.joachimsenphotography.com

Kurs: www.bjorn-joachimsen.com

Facebook: www.facebook.com/joachimsenphotograpy

Workshops: www.farnorthphotoworkshops.com

Flickr: www.flickr.com/photos/joachimsen/

Tumblr: www.bjornjoachimsen.tumblr.com/

Instagram: @joachimsenphotography

Fotoworkshop i arktisk lys [Sandøya] ©Bjørn Joachimsen.

Gratis fotoseminar i Lofoten. ©Bjørn Joachimsen.

Fotokurs i Lofoten. ©Bjørn Joachimsen.

©Bjørn Joachimsen.

Kurs i naturfotografering i Lofoten. ©Bjørn Joachimsen.

©Bjørn Joachimsen.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s