Gavekort på fotokurs!

Publisert: 11. november 2016 i Fotokurs
Stikkord:,
Gi et gavekort på fotokurs. ©Fotograf Bjørn Joachimsen.

Gi et gavekort på fotokurs. ©Fotograf Bjørn Joachimsen.

Gavekort på fotokurs – Gi inspirasjon og læring som gave til en du er glad i.

Vi tilbyr nå gavekort som kan benyttes helt fram til 31.12.2017 – og gavemottaker kan velge innen for et bredt spekter av fotokurs over hele landet. Her ligger det mye inspirasjon og læring innen fotografi og venter på den heldige!

Hvordan fungerer det?

Du bestiller gavekortet på skjemaet nedenfor. Betaling skjer mot faktura som sendes pr. epost. Gavekortet sendes til deg i en konvolutt – og du kan gi det til den heldige. Den som får gavekortet kan velge fritt blant alle kursene som tilbys på http://www.bjorn-joachimsen.com, forutsatt at det ikke allerede er fulltegnet ved påmelding. Gavekortets mottaker må selv melde seg på kurset han/hun ønsker å benytte gavekortet til.

Her finner du komplett oversikt over fotokursene:
www.bjorn-joachimsen.com/fotokurs/

NB! Husk å bestille gavekort i god tid dersom du ønsker å få dette før jul.

Gavekort sendes ut forløpende etter bestilling.

Betingelser

Gavekortet kvalifiserer mottaker for å delta på fotokurs hos Fotograf Bjørn Joachimsen.
Verdi kr. 2750.- eller 3750.- Ved deltakelse på kurs med høyere kursavgift betales differansen i tillegg. Ved deltakelse på kurs med lavere kursavgift refunderes ikke differansen. Gavekortets mottaker krysser av for ønske om å benytte gavekort ved påmelding til kurs på http://www.bjorn-joachimsen.com. Gavekortet utløper 31.12.2017 og kan ikke innløses i pengebeløp.

kommentarer
  1. […] NB! Du kan kjøpe gavekort på dette fotokurset – klikk her for mer informasjon! […]

  2. […] NB! Du kan kjøpe gavekort på dette fotokurset – klikk her for mer informasjon! Kurset går over to dager og vi veksler mellom bildeforedrag, praktiske demonstrasjoner, egne øvelser og tilbakemelding på bilder. […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s