Workshop i nyfødtfotografering – Trine Bjervig [Tromsø]

Publisert: 22. september 2014 i Kurs, Studiofotografering, Studioworkshop
Stikkord:, , , , ,
Workshop i nyfødtfotografering – Trine Bjervig

Workshop i nyfødtfotografering – Trine Bjervig

Fotokurs i Tromsø: De siste årene har vi sett en stadig økende interesse for å dokumentere livets første dager gjennom fotografier. Derfor er det en stor glede å tilby en workshop med en av landets ledende fotografer innen feltet nyfødtfotografering – Trine Bjervig.

Workshopen omfatter både bildeforedrag, praktisk demonstrasjon og en mulighet for deltakerne til å fotografere de aller minste. [Tromsø 15. februar 2015.]

Workshop i nyfødtfotografering – Trine Bjervig

Workshop i nyfødtfotografering – Trine Bjervig

Trine Bjervig var blant de aller første i Norge som begynte med den formen for nyfødtfotografering vi har i dag. Det er dette området hun har valgt å spesialisere seg innenfor.

Foruten nyfødtfotografering, brenner hun spesielt for fotografering av babyer på 7-8 måneder og bryllupsfotografering. Hun tar gjerne oppdrag utenom det vanlige også, og legger mye arbeid i å få fram personlighet.
Fotograf Trine Bjervig har sin fotofaglige utdanning fra Idefagskolen på Nøtterøy. Der studerte hun i 3 år, og har siden også arbeidet på skolen som lærer i fotofag.

I løpet av de siste årene har hun vært flittig brukt som foredragsholder i inn og utland, og har til nå kurset over 400 fotografer i nyfødtfotografering.

Trine har fra begynnelsen av sin karriere, tilhørt toppsjiktet av norske fotografer. Hun har hevdet seg helt i teten i den årlige landskonkurransen for fagfotografer. I tre år på rad, i 2010, 2011 og 2012, stakk hun av med det beste resultatet av alle fotografene i Vestfold.

Trine elsker jobben sin, og det synes på resultatene. Hun føler seg heldig som får holde på med det hun liker aller best, og gleder seg til hver arbeidsdag. Det er et privilegium å få bli kjent med alle de fantastiske barna som kommer på besøk i studio, synes Trine. Hun får se kjærlighet mellom foreldre og barn og mellom lykkelige partnere på sine arbeidsdager. Disse øyeblikkene av pur lykke dokumenterer fotografen på best mulig måte for framtiden!
Hun får være en del av de største øyeblikkene og begivenhetene i menneskers liv. Det gjør henne ydmyk at akkurat hun blir betrodd denne rollen! Hennes fotografier skal være til glede for mennesker i flere generasjoner

Trine legger all sin stolthet i å gjøre jobben sin så godt som overhodet mulig, og det er viktig for henne at alle parter er stolte over resultatet. Sluttproduktet er et resultat av en lang prosess og en dialog med alle de involverte.

Det finnes ingen samlebåndsmentalitet ved måten hun jobber på. Trine bestreber å gjøre hver fotografering unik. I dag bruker hun så mye tid på hver kunde at hun har begrenset inntaket til 3 kunder pr. uke.
Trine ønsker å være fotografen for dere som er opptatt av kvalitet og som ser verdien av godt håndverk og kreativitet i et fotografi.

Når hun ikke er å finne i studio, koser hun seg hjemme på Revetal sammen med sine to fantastiske tenåringsbarn. De dukker også ofte opp i hennes fotografier.

15. februar 2015 kommer hun til Tromsø for å inspirere og dele kunnskap med fotografer og fotointeresserte fra hele landet.

Trine Bjervig sine nettsider: http://www.fotografbjervig.no/

Trine Bjervig sin Facebookside: www.facebook.com/fotografbjervig

Workshop i nyfødtfotografering – Trine Bjervig

Workshop i nyfødtfotografering – Trine Bjervig

PRAKTISK INFORMASJON

Dato
15. februar 2015.

Tidsrom
10.00 – 17.00 (med forbehold om justeringer)

Sted
St. Elisabeth Hotell og Helsehus, Mellomvegen 50, Tromsø.

Overnatting
Deltakere som kommer utenbys fra er hjertelig velkommen til å overnatte på St. Elisabeth Hotell og Helsehus. Informasjon og rombestilling her: http://www.st-elisabeth.no/hotell/

Utstyr
Ta med eget kamera

Påmeldingsfrist
20. januar 2015
Ved avmelding etter 1. februar vil deltakeravgift ikke bli refundert.

Deltakeravgift
Privatperson: 1950.-
Bedrift/organisasjon: 2300.-

Lunsj, kaffe, te og frukt er inkludert i deltakeravgiften.

Deltakeravgift betales innen 1. februar 2015. Faktura sendes pr. epost.

Informasjon: Send epost til Bjørn Joachimsen.

 


Påmeldingsskjema

Workshop i nyfødtfotografering – Trine Bjervig

Workshop i nyfødtfotografering – Trine Bjervig

Workshop i nyfødtfotografering – Trine Bjervig

Workshop i nyfødtfotografering – Trine Bjervig

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s