Kurs i retusj med Photoshop [Tromsø]

Publisert: 28. oktober 2013 i Fotokurs, Kurs i Adobe Photoshop, Kurs i Adobe-programvare

Retusj-med-PhotoshopDette temakurset tar for seg teknikker som brukes innen retusj av portretter. Gjennom praktiske øvelser får du lære den beste arbeidsflyten når du skal retusjere hud, hår, klær og bakgrunn på portrettbilder. Vi jobber med lag, masker, blandingsmodi og en rekke retusjverktøy for å komme fram til profesjonelle resultater. Kurset holder i Tromsø 17.–18. januar 2014.

Kurset gir en grundig innføring i retusjverktøyene i Photoshop og hvordan du tilpasser og bruker disse til ulike oppgaver innen portrettretusj. Vi jobber med digitalt tegnebrett og får dermed maksimalt ut av de mulighetene Photoshop byr på. Hvis du er uvant med tegnebrett vil du få en innføring i hvordan du stiller inn og bruker dette i kombinasjon de med Photoshopverktøyene som har støtte for dette.

Første del av kurset omfatter en rekke tematiske øvelser for å gi nødvendig verktøytrening. Deretter gjør vi en omfattende retusjobb med ett bilde og du får dermed et godt overblikk over den helhetlige arbeidsflyten som brukes innen portrettretusj. Du får et kurskompendium som beskriver denne arbeidsmetodikken steg for steg.

Mange av teknikkene du lærer på kurset har stor overføringsverdi til bildebehandling av andre typer bilder enn portretter. Kurset har dermed stor nytteverdi for alle som ønsker å utvikle gode generelle ferdigheter innen retusj og bildebehandling i Photoshop.

KURSPROGRAM

Fredag 17. januar

18:00 Velkommen og introduksjon

18:15 Praktiske øvelser med retusjverktøy og retusjlag

21:00 Avslutning første kursdag

Lørdag 18. januar

09:00 RAW-filer og Photoshop. Fargejusteringer og bruk av tegnebrett. Retusj av hud og hår. Brushing

12:00  Lunsj

13:00 Helhetlig arbeidsmetodikk innen portrettretusj. Bruk av lag, lagmasker, blandingsmodi, laggrupper, filtre, brushing m.m.

16:00 Avslutning av kurset.

PRAKTISK INFORMASJON

Dato: Fredag 17. og lørdag 18. januar 2014.

Sted: St. Elisabeth Hotell, Mellomveien 50, Tromsø.

Forkunnskaper: Du bør ha grunnleggende kunnskaper innen bildebehandling med Photoshop.

Datautstyr: Ta med datamaskin som har installert Photoshop CS5 eller nyere. For å få fullt utbytte av kurset anbefales det at du har med Wacom Bamboo eller Intuos digitalt tegnebrett.

Deltakeravgift: kr. 1250.– (privat) – kr. 1750.- (Bedrift/organsiasjon.)

PÅMELDING

Påmeldingsfrist: 20. desember 2013

Påmelding er bindende.

Påmeldingsskjema:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s