REKLAMEFOTOGRAFI – Workshop med Pål Laukli

Publisert: 11. oktober 2013 i Uncategorized

Pål Laukli er en av landets ledende reklamefotografer og jobber med reklamebyråer, artister og en rekke andre spennende kunder. Gjennom denne workshopen vil han inspirere etablerte og kommende fotografer til å utnytte sitt potensiale og bane vei for seg selv innen kommersiell fotografi. [Tromsø 12.–14. september 2014]

Workshop med Pål Laukli

Workshop med Pål Laukli

Laukli er en energisk og hardtarbeidende fotograf som har tatt en sentral plass i norsk kommersiell fotografi. På kundelisten hans står mange av de største reklamebyråene i landet, sammen med mange andre attraktive kunder. Han er også kjent fra sine bilder til filmproduksjoner som Gåten Ragnarok, Varg Veum og en rekke andre.

Gjennom denne workshopen vil Laukli dele av sine erfaringer med hvordan man skaffer seg oppdrag som fotograf og  – ikke minst – hvordan man utvikler idéer og leverer jobber som overbeviser! Gjennom to foredrag vil deltakerne få et innblikk i hvordan han og hans team tenker og jobber med å utvikle foto til reklamekampanjer. Han vil gjennomgå en rekke prosjekter han har jobbet med og på den måten dele kunnskap om hvordan man kommer seg opp og fram innen kommersiell fotografi. Laukli vil også holde en praktisk demonstrasjon i studio hvor han viser hvordan han jobber med modeller og lyssetting.

På workshopens andre dag vil deltakerne også få jobbe i studio med lyssetting og modeller, samt få bildekritikk på egne bilder som bringes med til workshopen. Bjørn Joachimsen vil også holde et parallellseminar for de som ønsker å utvikle seg videre i postproduksjonsteknikker med Photoshop.

Workshopen arrangeres i samarbeid med Infografikk AS og Ebeltoft Modeller.


Workshop med Pål Laukli.

Workshop med Pål Laukli.

Program

Fredag 12. september

18-21: Inspirasjonsforedrag.

Lørdag 13. september

09-11: Foredrag om kreativ konseptutvikling.

11-13: Studioworkshop, praktisk demonstrasjon i lyssetting og arbeid med modeller.

13-14: Lunsj

14-21: Studiofotografering med modeller. Deltakerne fotograferer.

15-18: Deltakernes bilder/portfolio. Deltakerne tar med egne bilder eller bildeserier og får bildekritikk med tanke på portfolioutvikling. Pål Laukli.

18-21: Postproduksjon med Photoshop. Miks og triks med lag, lagmasker, blandingsmodus og retusjverktøy. Bjørn Joachimsen.

Søndag 14. september

10-13: Postproduksjon med Lightroom og Photoshop. Innlevering til bildekritikk.

13-14: Lunsj

14-16: Bildekritikk. Avslutning.

(Med forbehold om endringer)


Praktisk informasjon:

Tid: 12.–14. september 2014.

Sted: St. Elisabeth Hotell & Helsehus, Mellomveien 50, Tromsø

Påmeldingsfrist: 1. august 2014.

Påmelding bindende etter 1. august.

Deltakeravgift: 4500.-

2250.- betales innen 7. august og 2250.- betales innen 12. september Deltakeravgift betales mot faktura som tilsendes per epost.

PÅMELDING


Pål Laukli er en av Norges mest hardtarbeidende og prisvinnende fotografer innen kommersiell fotografi. Han har jobbet med mange av de største filmsatsingene i Norge, deriblant Gåten Ragnarok, Flukt, Kon Tiki, Varg Veum og Fritt Vilt.

Laukli jobber ellers med alt fra kongefamilien, via black metalband til beauty og fashion. Blant kundene Pål jobber for finner vi solide merkevarer og organisasjoner som SATS, Rottefella, NHO, Netcom, Prior og Swix, Proviant Audio, Universitetet i Oslo, Telenor, Sophia Brand, Flytoget, Vossatassar, bula, Runners World, Milo, Skeive Filmer, Sunnaas sykehus, Infernofestivalen og Kronprinsparets Fond

Pål har også gjort seg sterkt gjeldende innenfor musikkverdenen både med stillfoto/coverfoto og musikkvideoer. De senere årene har han arbeidet for blant andre Bertine Zetliz, Tone Damli, Margaret Berger og Ask Embla.

Med hardt arbeid og stor entusiasme og utømmelig energi har Laukli posisjonert seg som en av de markedsledende fotografene innen kommersiell fotografi i Norge.

www.tinagent.no

Workshop med Pål Laukli.

Workshop med Pål Laukli.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s